Sem se že hotela posloviti, pa ti imam povedati še nekaj.
Za tvoja predavanja gre. Za seminar, pa tudi za šolo. In za gradivo. Ali kakšno od knjig, ki si jih priporočila. Med poslušanjem ali branjem se mi čedalje pogosteje zgodi, da mi začnejo teči solze. Prav IZ. Iz notranjosti. Težko bi jim dala ime, ne znam povedati, kaj občutim. Srečo, olajšanje, dotik tega, kar nas učiš, z nečim, kar je v meni. Kot bi znanje ne prihajalo od zunaj, pač pa hodim ponj vase... Ne znam povedati drugače. Tudi pri pisanju in gledališču občutim podobno, a veliko manj intenzivno.
Draga moja Učiteljica in (Pre)Buditeljica ... Ne znam povedati, kako zelo sem ti hvaležna.
Mojca S., Slovenj gradec

Mateja en lep pozdrav,
na srečanje z vami sem čakal natanko 45 let, 64 dni ter 42 minut a je bilo vredno čakati.:) 3:32:51 ure z vami je v zadnjemu obdobju najkoristneje (zavestno in načrtno) uporabljen čas-minilo je kot bi mignil. Toliko koristnih informacij in znanja v tako kratkemu času je pravi mali čudež. Še enkrat hvala za vaš čas, znanje, talent, svetovanje in čudovito energijo. Bilo mi je v veliko zadovoljstvo in čast ter verjamem, da mi bo zaklad, ki ste mi ga nesebično predali v veliko pomoč na moji življenjski in ustvarjalni poti. Beseda hvala je mogoče premalo, zato: hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala......:)Želim vam vse dobro.Mladen P., Koper

Spoštovani,
hvala za vse vaše dragocene nasvete. Pomagala ste mi, da sem naenkrat situacijo videla v čisto drugi luči.  Res je kot pravite: ko enkrat dojameš temeljne resnice o življenju, vidiš življenje zelo drugače. Imate velik talent, da se vživite v človeka in da znate stvari, ki bi lahko bile zelo zapletene, povedati čisto enostavno, logično razumljivo. Pričakovala sem bolj »astrološki« pogovor, dobila pa sem veliko več: zelo konkretne in uporabne nasvete, zelo »tukaj in zdaj« Hvala vam.  
Nataša V., Trbovlje


Ko sem prišla k vam, sem bila tako prizadeta in jezna na moža, da sem razmišljala o ločitvi, čeprav imava majhnega otroka. Pred poroko sva bila veliko zunaj, imela sva skupne prijatelje, veselile so naju podobne stvari. Po poroki, še posebej po rojstvu Jakoba, pa se je vse spremenilo.  Cele dneve sem bila sama z njim. Mož je prihajal domov pozno, največkrat je tudi po večerji obsedel za računalnikom in delal. Najinega skupnega časa ni bilo več. Postajala sem nezadovoljna, slabe volje, počutila sem se izigrano, zakona in starševstva si nisem tako predstavljala. Vsakič, ko sem mu poskušala dopovedati, da ne more tako, sva se skregala. Nikoli mi ni hotel dati prav, nasprotno, po njegovem sem bila samo jaz kriva za vse najine prepire. Včasih sva še dneve po tem, ko sva se sporekla, užaljena in prizadeta ignorirala drug drugega. Takrat sem si v resnici najbolj želela, da bi me objel in rekel, da me razume, da imam prav in bo odslej več z mano. A mu tega nisem mogla pokazati, ker se mi je zdelo, da bi poteptala lastna načela, če bi popustila. Namesto tega sem se še bolj trudila, da bi razumel, kako sem prizadeta zaradi njega in kakšno škodo nama dela, ker svojo službo postavlja pred družino. A nisem dosegla nič drugega, kot še več prepiranja. Nekega večera me je vprašal, ali bi imela kaj proti, če bi s prijatelji ob petkih zvečer igral nogomet. Izkazalo se je, da so imeli igrišče že rezervirano. Celo noč sem na smrt prizadeta prejokala v mislih na ločitev, naslednji dan pa sem začela iskati nekoga, s katerim bi se lahko pogovorila.

Že v prvi uri najinega pogovora mi je postalo jasno, da si ne želim ločitve, ker imam moža rada in želim  ostati z njim. O ločitvi sem razmišljala, ker sem se počutila nemočno in nesrečno, ne pa, ker bi si jo želela. Rada bi bila srečna, pa nisem bila, ker sem verjela, da je moja sreča odvisna od moža, ki je živel drugače, kot sem si želela. Do konca najinega pogovora sem slišala stvari, zaradi katerih sem lahko na svojo situacijo pogledala popolnoma drugače. Razložila ste mi, zakaj moža ne morem spremeniti, kljub temu pa lahko spremenim najin odnos in sem v njem srečna. Najin odnos sem videla v drugačni luči, ko sem razumela, da čisto vsi ravnamo, kot ravnamo, zaradi sebe in ne zaradi drugih. Šele takrat sem lahko razumela in verjela, da ima rad svojo službo in veliko dela, ker si želi uspeti. To je bilo zame neznansko olajšanje.  Spoznala sem, da je bila moja nočna mora strah, da mu ni več do mene, ne pa to, da ne bi zmogla sama z Jakobom, ko ga ni bilo doma. Že prej mi je tašča večkrat ponujala pomoč, vendar je nisem hotela sprejeti, ker sem po tihem upala, da bo moja obremenjenost moževa slaba vest in bo zato več doma. Ko sem na njegovo odsotnost pogledala z drugimi očmi, nisem več čutila potrebe, da mu kažem svojo prizadetost in ga krivim zanjo, pa čeprav za ceno večnih konfliktov. Naučila sem se ceniti njegov odgovorni odnos do službe. Stalna napetost med nama je popustila. Takrat sem razumela, kaj ste mislila, ko ste rekla, da ne moremo biti v miru, če se gremo vojno. Pa tudi, kaj pomeni, da naša sreča ni odvisna od drugih, ampak od prepričanj, ki jih imamo o sebi in drugih. Ne počutim se več žrtev. Vem, da je za moža petkov nogomet s prijatelji fizična sprostitev, ki mu jo privoščim. Sedaj tudi jaz ob petkih igram odbojko,  našega Jakoba pa takrat razvaja babica. Hvala vam za vse.

Z Matejo sva se spoznali, ko sem bila v osebnih težavah. Čeprav sem formalno šolana za delo z ljudmi, sebi takrat nisem znala pomagati. Šele v najinih pogovorih sem začela zares razumevati svojo situacijo in kako jo lahko spremenim. Nobena tehnika, ki sem jo sama profesionalno uporabljala, mi ni o človeku povedala toliko, kot Djotiš, ki mi ga je odkrila Mateja. Sedaj ga tudi sama želim uporabljati pri svojem delu. Vem, da bom zato ljudem lahko bolj v pomoč.
Andreja Ž., Koper

Hvala vam za posnetek, sem zelo vesela, da je bilo možno najin pogovor snemati. Ste mi pa dodobra zamajali tla pod nogami, a sem vam nadvse hvaležna za vašo pomoč, se je odprlo polno novih vprašanj, ki so tiho čakala, da pridejo na plan.. obenem pa ste mi dali še dodatni zagon, da zaživim na polno:).Izjemno prijetni ste in dobro sem se počutila v vaši družbi.
Lepo poletje vam želim,
Barbara G., Maribor

Spoštovana gospa Mateja.

Rada bi vam povedala, da vem, da sem imela veliko srečo, ko sem vas spoznala. Zame ste velika redkost in dragocenost. Pri svojih 57. letih pred vami še nisem srečala nikogar, ki bi tako obvladal na eni strani poslovno, finančno in pravno področje, po drugi pa imel takšno globoko poznavanje in razumevanje življenja in njegovih duhovnih zakonov, kot ga imate vi. Imate pa tudi to lastnost, da znate vse povedati zelo enostavno. Res ste pravi zaklad in upam, da se vam bom kdaj lahko dovolj zahvalila. Ne vem, kako bi brez vaše pomoči rešila posel, ob tem pa našla še svoj mir. Hvala, ker ste. Tatjana T., Celje

Spoštovani!
Še enkrat se vam zahvaljujem za čas, ki ste mi ga namenili. V najinem pogovoru se mi je potrdilo veliko tega, kar o sebi sicer že dolgo vem, ampak zame je zelo pomembno, da mi to pove nekdo drug in tudi način, kako mi to pove. Tisto, kar je bilo zame novo , pa bom poskušala odslej pri delu s samo seboj upoštevati in razumeti, da je morda pa to res tisto, kar me žene in kar me ves čas sili k spremembam.
Ob poslušanju posnetka najinega pogovora sem zares uživala in ga bom (sama si obljubljam) šla poslušat še večkrat, takrat, ko me bodo eventuelno spet začeli navdajati dvomi.
Hvala, da ste mi naklonili delček vaše resnično velike življenjske modrosti. Lepo vas pozdravljam in še veliko pozitivnih izkušenj pri delu z ljudmi.
Tilka K., Slovenj gradec

Spoštovani!
Najlepša hvala za odgovor glede Sade satija. Vse kaže, da đotiš diagnoza drži, saj sem v teh letih imel obdobje, v katerem bi skoraj zavozil življenje. Zadnji čas sem se "prebudil" in streznil. Zaenkrat najlepša hvala in vse dobro,
Boris K., Bakar

Draga Mateja,
Hvala ni dovolj, da izrazim moje vtise današnjega srečanja. Lahko pa povem da je cel dan izreden. Vse deluje! Ali pa samo jaz! Zlata ste!
Lep pozdrav
Mirjana D., Škofja Loka


Rada vi se vam zahvalila za vse, kar sem prejela od vas na svetovanju in  izrazila globoko občudovanje vašega dela in vas kot osebnosti. Vi ste, kako bi rekla...,kot Red Bull, ki ti da krila. Res ste mi dali krila. Lahko rečem, da se spet čutim.  Uh, kakšen neverjeten občutek, ko se zavedaš, zakaj si živel tako, kot si in ko spet vidiš pot pred seboj. Djotiš me je naravnost fasciniral. Prav  neverjetno orodje, kot mu rečete vi. Natalna karta se mi  zdi kot osnutek filmskega scenarija. Zelo je pomembno, kaj v njem vidi režiser in kako to interpretira igralcu. Seveda pa ima igralec veliko več svobode kot pri filmu, saj je samo od njega odvisno, kakšen bo konec zgodbe. Vi ste pravi mojster interpretacije. Mislim, da to lahko dobro opravi samo človek z veliko znanja in širine. Ko sem danes vstala, je Andraž Hribar ravno  pel pesem Življenje je lepo.  Življenje je sreča, če jo deliš, pravi in prepričana sem, da je vaše življenje srečno.
Hvala vam, ker ste posvetili v moje življenje v trenutku, ko  je bilo vse videti  tako slabo, temno in  brezizhodno.
Želim vam vse lepo, Nuška M., Krško.

Mateja, resnično sem srečna, da si vstopila v moje življenje. Čutila sem, da potrebujem in si želim sprememb in da mora biti v življenju NEKAJ VEČ, nekaj kar sem ČUTILA, da obstaja, a nekako nisem znala uresničiti. Čeprav sem prebrala že veliko,ogromno duhovnih knjig, tega tam nisem našla. Ti pa si mi včeraj dala pogled na življenje, da je moje življenje lahko čarobno, zabavno, da si neham v glavi ustvarjati scenarije, ki so nepomembni, ker lahko kreiram čisto vse, kar se mi dogaja. Vedno sem mislila, da je Djotiš napovedovanje prihodnosti, kot so mi ga drugi približali, ampak sedaj mi je jasno, da je to orodje, s katerim si pomagamo ta trenutek, da bo boljša prihodnost. Vem, da se bove še srečali. Hvala iz srca. Mojca K., Celje

Velik je razkorak med vedeti in razumeti ter znati. Preprosto hvala. Ob branju vaših pozitivnih misli se je naredila povezava.

Magda M., Ljubljana

Pozdravljeni Mateja!
Vse se spremeni, ko spremeniš pogled na vse.
Ta stavek in tudi druge vaše motivacijske misli so mi letos res spremenile življenje!
Poskušam se jih držati in res delujejo!!!!!!!
Danica F., Ptuj

Ne morem ti povedati tudi, kako sem ti hvaležna za nasvet glede službe, ker sem takrat bila resnično v dilemi, kako in kaj naprej. Čez 14 dni pa bomo videli, kako bo v novi službi. Ampak misli so pozitivne :).
Hvala, da si prišla v moje življenje.
Petra F., Ljubljana

Draga Mateja,
najprej bi se vam rada zahvalila za vašo prijaznost in znanje, ki ste mi ga posredovali. Prav imate, pogled na svet spremeni vse. Kot ste sami dejali, pa z doslednostjo in disciplino svoj pogled samo še utrdiš. Udejanjanje vaše filozofije dejansko deluje, so sicer tudi padci, a vsekakor napredujem. Moram vam povedati, da sem tisti teden po najinem srečanju prav lebdela, življenje je bilo nenavadno lahkotno. Ni besed, s katerimi bi se vam zahvalila . Upam, da se bova še kdaj srečali.
Želim vam lepih trenutkov, zdravja in sreče.
Vse dobro,
Ana S., Ljubljana

Želela bi vam povedati, da sem resnično uživala ob najinem srečanju, da ste mi, to lahko trdim, tudi kot dobra poznavalka   in  bivša finančnica pomagala z nasveti.
Amina G.,Ljubljana

K tebi sem prišla, ko sem bila na razcepu in sem zelo hvaležna, da sem te spoznala, ker sem tako našla pot do sebe. Vedno, ko se obrnem nate, dobim tisto, kar v tistem trenutku rabim slišati. Že ko stopim v stik s tabo, na pogovornih večerih, svetovanjih, predavanjih,... začutim dvig pozitivne energije. Takrat zasije zopet sonce.
Mateja, hvala za vse!
Erika O., Domžale

K vam sem prišla, ker sem od moža dobila vaš darilni bon kot darilo za rojstni dan. Bilo je veliko presenečenje in na začetku nisem vedela, kaj naj pričakujem. Po najinem srečanju pa bi vam rada povedala, da sem od najinega pogovora dobila veliko več, kot bi si lahko prej predstavljala. Hvala za to, da ste mi pokazala tisto, kar mi je bilo ves čas pred očmi, a nisem videla. Še posebej pa hvala za to, da ste me prepričala o tem, kaj moram spremeniti pri sebi. Veliko mi pomeni, da vem, da vas lahko še vprašam za nasvet, če bi se še kdaj zataknilo.
Ksenija T., Maribor

Najprej bi se vam rada še enkrat zahvalila za pogovor, interpretacijo djotiš karte ter usmeritve in napotke, ki ste  mi jih predlagala.
Vaš pristop mi je bil zelo všeč, predvsem zaradi vaše pozitivne energije ter pogleda na življenje. Vedno me namreč navdihnejo osebe, ki so s 'premiki' ustvarile pozitivne spremembe pri sebi ter v svojem življenju.
Kot najpomembnejšo iztočnico, ki ste mi jo podala, bi lahko izpostavila misel, da smo ljudje sami stvarniki svojega življenja in da je naše življenje naša lastna kreacija. Mogoče sem do tega trenutka sama razmišljala premalo velikopotezno, pravzaprav sem bila na trenutke celo vdana v usodo. Vendar sem globoko v sebi vedno čutila, da to le ne more biti to, in da imam nekaj ( ali dosti ) besede pri tem tudi sama. Nastopil je pač čas, da kreiranje svojega življenja vzamem v svoje roke. 
Rade volje bom še kdaj prišla k vam, mogoče kaj vprašat ali kaj razjasnit. Včasih  potrebujemo koga, da se prebijemo do lastnih odgovorov.
Petra C., Gorica

Zelo sem bila vesela najinega srečanja. Dobila sem ravno tisto kar sem potrebovala ta trenutek. Vem da je veda zelo obširna in da  bi se lahko pogovarjali ure in ure in da je bil to samo utrinek, ki pa mi je veliko pomenil. Z veseljem bom ostala v stiku z vami in se oglasila , ko bom tako čutila.

Še enkrat hvala za vaš čas in nasvete.
Vlasta P.,Celje

Mateja, vesela sem, da so me okoliščine pripeljale do vas. Dali ste mi ogromno energije, vere in predvsem drugačnega pogleda. Hvaležna za vse.  
Prijavljam se tudi na šolo djotiša (upam, da nisem prepozna, da niso še vsa mesta zasedena).
Tatjana U., Novo mesto

Hvala za včeraj, res sem dobila moč in voljo do življenja!!
Če ne prej se slišiva za vpis v šolo!!
Katja K., Ljubljana

Zelo sem vesela,da sem se odločila za srečanje z vami pa ne zato, ker bi kaj bistveno novega slišala. To vam govorim zato, ker sem nekaj teh knjig prebrala iz katerih tudi vi izhajate in ne zato,ker bi vam izražala kakršno koli kritiko. Pri vas sem dobila odgovor na marsikatero vprašanje, ki sem si ga zastavljala in si nisem znala odgovorit. Predvsem pa sem ugotovila ,da mora človek biti skozi v stiku z svojim višjim jazom . Ne smeš se podredit zunanjim vplivom in vplivom drugih. Predvsem pa ni dovolj , da  samo bereš, treba se je vsak dan ukvarjat s seboj , ker če to ne počneš ti hitro ego zastrupi tvoje misli.
Mislim,  da se je to zgodilo meni in sem vam zato zelo hvaležna, da sem vas obiskala.
Zdenka M., Velike Lašče

Ko sem se vozila proti Ljubljani (prebivam namreč v Celju), so me prevevali čudni občutki; lahko bi celo dejala, da so bili le-ti primerljivi s tistimi, ki jih lahko občutim, če me daje zaljubljenost in vem, da je nasprotna stran povsem nevtralna, kar zadeva moja občutja…:-)

Pravzaprav nisem vedela, kaj smem pričakovati od pogovora z vami, le čutila sem, da moram k vam. In moji občutki so se izkazali za nadvse pravilne.Ne le, da mi je v pogovoru bilo razkritih precej dejstev, ki uspejo pomembno (predvsem ugodno!!!) vplivati na mojo prihodnost, če bom, seveda, upoštevala vaše napotke, pač pa sem skozi pogovor začutila tudi, da si smem končno priznati, kdo sem, in na tem graditi.

Če pa to ni razlog, zaradi katerega bi še kdo odšel na pogovor z vami, poznavalko djotiš - astrologije, potem pa tudi ne vem, ali pozna kdo pametnejši odgovor, ki ga potrebuješ zlasti takrat, ko se znajdeš na razpotju (?!?). Sama sem bila točno na tej življenjski poziciji, ampak po 3-urni, precej izčrpni analizi same sebe, sem dognala, kam moram usmeriti naslednji korak.

Hvaležna sem za to izkušnjo in jo vsekakor priporočam vsakomur!

Mateja Z., Celje                                                                                                                             


Še enkrat hvala za včerajšnje neizmerno učenje, res ste mojstrica.
MIrko S., Murska sobota

Želim se tudi preko spleta zahvaliti za dve izredni veliki izkušnji: prva je prejem 405 € in časovno zatem možnost udeležbe v četrtkovem pogovoru.Moram reči, da sem bila prav presenečena, če ne kar šokirana, ko sem prejela vaš klic, kjer ste mi prijazno ponudili denarno pomoč. Dolgo nisem dojela, da je to sploh možno. Zadnjih nekaj let mojega življenja je usmerjeno izključno v reševanje moje družinice iz kroga nasilja, ki je na nas pustilo večje posledice in smo (bili) zato »obsojeni« na hospitalizacije, zavode, selitve, izgube službe, opravka z institucijami itd. Kljub temu da sem na tej poti srečala veliko  ljudi, ki so nam pomagali in mnogo tistih, ki so nam povzročali še več škode oz. imamo raznolike izkušnje, še sedaj nisem dojela, da ste mi pomagali, ne glede na to da me niste poznali. In to ravno v trenutku, ko sem imela občutek, da se bomo finančno »sesuli«.Z največjem veseljem pa sem se udeležila srečanja v četrtek, sicer z namenom, da se zahvalim, sem pa na moje veliko presenečenje prejela ogromno koristnih informacij, ki so mi v nekaj urah zelo spremenile pogled na življenje.  V bistvu ne znam opisati prijetnega občutka tega srečanja (verjetno ker sem poklicno gledano »tehnik«), iz splošne prakse dela z ljudmi, pa mi je jasno, da je tu prisoten dober namen in ogromno znanja. Težko si priznam, ampak še pred četrtkovim srečanjem sem verjela, da sem nekako na koncu moči (in sem premišljevala, če rabim obiskati zdravnika ali morda terapevta), po tem pogovoru sem ugotovila, da imam veliko moči in da sem pravkar odkrila možno svetlejšo pot v življenje – za otroke, zase in upam, da nekoč tudi za okolico.Hvala vam.
Vida M., Ljubljana


Pri vas sem bila na svetovanju pred približno dvema letoma. Takrat sem bila brez stanovanja in sem z družino živela pri starših, ki tudi niso imeli veliko prostora. Čeprav se mi je zdelo nemogoče, da bi lahko prišla do svojega stanovanja, ste me vi pri tem opogumila, da sem začela verjti v to. Zato vam ne morem povedati, kako vesela sem, da vam lahko sporočim, da smo se prejšnji teden vselili v naše novo stanovanje.  Vse se je izšlo tako, da smo ga lahko kupili, ker so se prejšnji lastniki morali na hitro odseliti v tujino.

Hvala vam, da ste me naučila, da ne smem nikoli nehati verjeti.

Anka M., Velenje

Res hvala, ker ste mi pokazala pot do tiste prave sreče. Bila ste in ste še moja učiteljica , ki se  je  res prikazala v trenutku, ko sem bila na to pripravljena. Še zdaleč ni vedno samo prijetno, ko si začneš postavljati najpomembnejša vprašanja o tem, kdo spoh si in kaj je namen tvojega življenje. Ampak vi ste me vzpodbudila in mi pomagala, da sem se naučila, da noben odgovor ni napačen. Ko sem se tega naučila, me ni bilo več strah. Sedaj ne nosim več teže na ramenih. Ni me strah sprejeti odločitve in narediti drugače. Ne skrbi me več, da bi lahko bila moja odločitev napačna. Še enkrat velika hvala, da ste mi pomagala, da sedaj sebe lahko vidim v drugi luči.
Tina V., Ljubljana

Na vas se spomnim skoraj da vsak dan :) Moram reči, da ste mi veliko pomagali na novi poti življenja in še nosim vaše besede v srcu. Od zadnjega srečanja pri vas se mi je veliko zgodilo in naučila sem se še pa še :) Končno lahko rečem, da uživam življenje s polno žlico in da je prečudovito :) Komaj čakam, da vas spet ponovno obiščem. :)
Katja Ž.,Ljubljana

Obisk pri tebi mi je pomagal pogledati nazaj v preteklost, v moja ravnanja in odločitve z drugačnimi očmi. Največ pomeni, videti sebe takšnega kot si in takšnega kot si bil kajti potem se lahko sam odločiš kakšen boš v bodoče. Verjamem, da sam spreminjaš sebe tako, da se nenehno sprašuješ. Hvala ti - od kar sem bila pri tebi se počutim bolj celovito, ker se zavedam, da sam krmiliš sebe in svoje življenje.
Tatjana Š., Ljubljana

Naj vam povem, da ste zadela v polno in mi je to dalo misliti in kar berem in berem vaš mail;).
Elza M,.Ljubljana

S pogovora sem odšla z vsem dostojanstvom, občutkom da sem pomembna za celotno vesolje, da vsak trenutek lahko ustvarjam in pri tem uživam. Hvala da si posvetila na mojo pot, hvala da si me spomnila kaj pomeni drugačen pogled na stvari in kaj lahko naredi preprost nasmeh.

Radost je v meni našla plodna tla, sicer je že bila na preizkušnji vendar jo čuvam kot skrben vrtnar. Zdaj vem,da je to kar sem,veliko boljše od tistega,kar sem mislila,da sem.
Nuša K., Kranj

Hvala za izračun Sade satija. Res je bilo tako.Z veseljem bom še več prebrala na vaši spletni strani. Prijazen pozdrav.
Katja B.,Ljubljana

Lepa hvala za poslano sporočilo glede Sade satija. Sama sem že bila na svetovanju, vendar sem nekako prezrla podatek o tem, zato sem izkoristila priložnost, ki ste jo ponudili na internetu. O djotišu vedno preberem, kar najdem, in se mi zdi zelo oprijemljivo in uporabno. O izobraževanju na tem področju še nisem razmišlala. Morda? Nikoli ne reci nikoli.

Za sedaj pa še enkrat hvala in vse dobro Vam želim na vaši Poti.   
Cvetka S., Maribor

Spoštovana gospa Mateja,
Naj vam povem,da sem tudi sama naklonjena takim vedam in da sem z veseljem prelistala vašo spletno stran.Tudi sama imam rada življenje,zaupam kozmosu,verjamem v afirmacije in pozitivne misli.imam spoštovanje do angelov in drugih duhovnih bitij.
Rada živim življenje,pred kratkim mi je prišla tudi zbirka Abrahamovih naukov v roke in vse zapisano se me je precej dotaknilo,no danes pa sem odkrila še vašo spletno stran,kar sigurno pomeni,da mi je bila namenjena.
Veselim pa se tudi vaših misli,sem jih v arhivu že prebrala in se strinjam z njimi.
Prijeten večer vam še želim...
Helga K., Slovenj Gradec

Draga Mateja,

najlepša hvala za informacije o mojem Sade satiju. Djotiš je vsekakor novo in zanimivo področje,
ki dopolnjuje in odkriva nove stvari na moji življenjski poti.
Vse dobro želim,
Vinko J., Slovenj Gradec

K vam sem prišel iz čiste radovednosti. Kot zdravnika me je predvsem zanimalo, ali je res možno samo na podlagi rojstnih podatkov ugotoviti, kateri organ ali tkivo bo pri človeku bolj ogroženo in v katerih obdobjih bo oseba bolj podvržena boleznim. Na mojem osebnem primeru ste me prepričala. Oprostite, ker ne želim da razkrijete mojo identiteto.
Lep pozdrav.

Tvoja življenska zgodba me je spomnila na to, da se ljudje dostikrat odločimo za korenite spremembe svojega življenja šele, ko nas nekaj v to prisili, pa naj bo to huda bolezen, finančna kriza ali kakšne druge vrste težka življenjska preizkušnja.

Zaradi tvojih nasvetov in Četrtkovih pogovorov jaz ne bom čakala, da se mi življenje podre in ga potem počasi sestavim nazaj, ampak že zdaj živim tako življenje kot si ga želim. Poleg tega mi tvoje Motivacijske misli iz tedna v teden dajejo nov zagon in prinašajo nova življenjska spoznanja.

Mateja, še enkrat hvala in se že veselim šole Djotiša.

Petra S., Ljubljana

Ko sem se vrnila z djotiša sem res rabila nekaj časa, da zapisano še enkrat pregledam, razmislim. Strinjam se, da djotiš ni napovedovanje usode, je pa informacija, ki ti lahko služi za razumevanje sebe in svojih dejanj, da jih ozavestiš, sprejmeš pa tudi spremeniš. Sade sati - čas, ki naj bi bil poln preizkušenj pa vendar je to po moje obdobje, ko preko bolečine rasteš. Ni lahko, se pa dobro počutiš, ko nekaj spoznaš in ugotoviš, da je za nekaj drugega dobro. Presenetilo me je vaše mnenje, da  bog ni v personalizirani obliki. Ja, če ga razumemo tako, kot nekaj personaliziranega, torej ločenega od nas, potem iščemo potuho in prelagamo nanj nekaj kar moramo narediti sami, poiskati sami v sebi.. Ja, ta odrezanost od izvora je res največja ovira, ki smo si jo postavili. Težko je to prekodirati v možganih, pa vendar delam na tem. Tako mi je lažje, ker vem, da smo vsi iz enega Izvora, da smo le različno materializirani.

Na koncu pa samo še velik HVALA za svetovanje, prekoračen čas, skupna razmišljanja in poslane maile.
Ema, Krško

Upam, da ste lepo preživeli praznike, sem se pa v zadnjih dneh večkrat spomnila na vas, vaše besede, vašo energijo. Zelo sem vesela da sem vas spoznala. Ker sem človek, ki veliko sprašuje, se vam zahvaljujem za vaše nasvete, trud in razumevanje, ker je vsak moj zakaj dobil svoj zato in da sem od vas odšla predvsem pomirjena in navdihnjena ter še bolj motivirana za bolj intenzivno delo na sebi.
Ela K., Ljubljana

Za svetovanje sem se odločil, ker ste mi izračunala, da sem v Sade satiju, moje življenje pa je bilo v zadnjem času res zelo stresno. Ko sem odhajal od vas, sem po dolgem času spet čutil voljo, da nekaj spremenim v svojem življenju. Hvala za vaš nalezljiv optimizem.
Aleš R., Kranj

Dovolite, da se vam iskreno in iz globine zahvalim za včerajšnji pogovor, za vaš čas in predanost.
Nisem razmišljala dosti o vaših besedah, ker ste me prepričali, da si svojo srečo krojimo sami in smo vedno odvisni od moči, ki je v nas. Sama nikoli nisem obsojala ljudi, vedno sem pristopala z razumevanjem in velikim sočutjem. Zato me je presenetilo kako to, da do svojih najbližjih nisem bila sposobna slediti svojim naravnim načelom in zakonom v katere globoko verjamem. Seveda pa je tu ta faktor prizadetosti, ki se manifestira kot žalost in jeza. Vendar to so vse izrazi nemoči in utapljanja v negativnih občutkih, ki ne prinesejo odrešitve.
Zdaj grem živet svoje življenje in se veselit same sebe, brez zamer in jeze.
Hvala vam.

Tanja P., Logatec


Bil sem že pri več astrologih, vi pa ste prva, ki me je prepričala, da prihodnost lahko predvidimo, zato pa še nismo žrtve usode, ki je ne bi mogli spremeniti. Sedaj mi je jasno, kako si z djotišem lahko pomagam. Upam da bom še lahko prišel k vam.

Blaž T., Jesenice


Čeprav sva se dogovorili za paket Dvojček in s tem za tri ure svetovanja, ste mi za isto ceno posvetila kar štiri ure in pol. Hvala, da ste se tako potrudila, da sem končno razumela, zakaj je bilo moje življenje do sedaj tako težavno. Upam, da mi bo uspelo narediti spremembe, ki ste mi jih svetovala. Če ne, se bom k vam še vrnila. Hvala za vse.
Marjeta K., Domžale