Ustanoviteljica šole in predavateljica na vseh štirih modulih je Mateja Kunc. Po poklicu je univerzitetna diplomirana ekonomistka, danes pa je djotiš svetovalka in učiteljica, motivacijska terapevtka, osebna mentorica, predavateljica, avtorica in menedžerka.

Že od nekdaj so jo neustavljivo pritegovale skrivnosti življenja, še posebej navidezni konflikt med vnaprejšnjo določenostjo življenja na eni strani in svobodno voljo na drugi. Zato je bilo njeno srečanje z vedsko astrologijo Djotiš samo vprašanje časa. Zgodilo se je kot ljubezen na prvi pogled, ki še vedno traja.

Za djotiš svetovalko se je najprej usposabljala v okviru triletnega študija pri učiteljici Senki Raškovič Nassif in učitelju Adrianu P.Kezeletu, v organizaciji DA Duhovne akademije. Nato je šolanje nadaljevala in svoje znanje nadgradila s študijem po programu prve in druge stopnje ACVA, The American College of Vedic Astrology.

Danes pri svojem delu poudarja celovit pristop k človeku, zato v svoji praksi združuje starodavno in hkrati brezčasno modrost Djotiša z dognanji sodobne  psihologije in drugih znanj, ki se osredotočajo na človeka.
Več o predavateljici lahko
preberete tu .