Svetovanje po programu IzaQ Splošni vam zagotavlja osnovno znanje, ki ga potrebujete, če želite imeti nadzor nad svojim življenjem. Na enostaven, razumljiv, argumentiran in prizemljen način boste spoznali temeljne resnice o zakonitostih življenja.

Po svetovanju boste nase in na svoje življenje lahko pogledali v novi luči. Zavedali se boste svoje moči. Spoznali boste, da lahko svobodno sami določate  pomen vsemu, kar vam življenje prinese. Razumeli boste, zakaj se spremeni vse, če spremenite pogled na vse. Razrešili boste vprašanja okoli usode in svobodne volje. Dobili boste temeljo znanje, na katerem počivajo tako učenja starodavnih civilizacij in učiteljev kot pristopi sodobnih metod osebne in duhovne rasti. Odkrili boste formulo za srečo.


IzaQ Splošni lahko naročite kot samostojno svetovanje.

Cena 90-minutnega svetovanja: 98 EUR.Priporočam pa vam, da ga naročite v paketu Dvojček skupaj z 90-minutnim Djotiš (Jyotish) svetovanjem. S tem boste v treh urah dobili najboljšo možno kombinacijo: analizo vaše dosedanje življenske poti, ki vam bo pomagala, da boste razumeli svojo preteklost in sprejeli sedanjost; ob tem pa še znanje, ki ga potrebujete, da boste v bodoče lahko imeli nadzor nad svojim življenjem.

Posebna ugodnost!

Cena za 3-urni Paket Dvojček: le 149 EUR. Vaš prihranek je 47 EUR.

Ne odlašajte, prijavite se.

Vse se spremeni, če spremeniš pogled na vse!