Z metodo IzaQ vam ponujam:

 • znanje, ki ga potrebujete, da boste lahko imeli življenje v svojih rokah in
 • zanesljivo pomoč, ko boste novo razumevanje sebe in življenja uporabili v  konkretnih situacijah.

Znanje, ki vam ga ponujam, ni nekaj novega in rada bi, da to veste. Najbolj temeljne resnice o življenju so najverjetneje stare toliko, kot življenje samo. Pogosto pa je novo njihovo razumevanje in zavestno uporabljanje v konkretnih življenjskih situacijah.


Tu vam lahko pomagam. Najpomembnejše zakonitosti življenja vam lahko razložim na enostaven, razumljiv, argumentiran in prizemljen način ter vam pomagam, da vas okoliščine in strah ne potisnejo v stare miselne in vedenjske vzorce in odvrnejo od sprememb, za katere ste se odločili.


Sami pišete scenarij svojega življenja. Imate moč, da ustvarite tisto, kar želite izkusiti. To počnete v procesu, ki mu rečem Osebni proces ustvarjanja. Osebni proces ustvarjanja vednu deluje po pravilih Univerzalnih zakonitosti. Če jih poznate in jih namensko uporabljate, boste tudi ustvarili, kar ste se namenili. Če jih ne poznate, pa lahko ustvarite nekaj, kar ne bo v skladu z vašimi nameni.


Zato je tako pomembno, da zakonitosti dobro razumete. Predvsem je važno, da veste:

 • kdo ste in zakaj imate moč nadzora nad svojim življenjem;
 • da ima življenje svojo funkcijo, ne pa tudi v naprej določenega pomena;
 • kaj pomeni, da smo vsi del iste celote;
 • kdaj ste v procesu ustvarjanja najbolj učinkoviti in zakaj;
 • katera  so orodja v procesu ustvarjanja;
 • kako deluje Zakon privlačnosti;
 • kakšna je formula, skozi katero se življenje izraža;
 • zakaj ne obstaja absolutna resnica;
 • zakaj je pomembno, da ne sodite;
 • kako deluje Zakon nasprotnosti;
 • zakaj je pomembno razlikovati med potrebo in izbiro;
 • zakaj je pomembno izražati hvaležnost;
 • kako deluje Zakon notranjega vodstva
 • zakaj je pomembno imeti predstavo o svojem življenju;
 • kaj pomeni Zakon cikličnosti;
 • zakaj imate moč ustvarjanja samo v sedanjem trenutku;
 • kako lahko spremenite, česar si ne želite;

Odgovore na ta vprašanja vam ponujam v 90-minutnem svetovanju po programu IzaQ Splošni.

Pomoč pri uporabi novega znanja v konkretnih življenskih situacijah pa lahko dobite v nizu srečanj po programu IzaQ Osebni.Decor Art:Balerina


Program IzaQ Splošni vam bo dal potrebno znanje, da boste lahko nase in na svoje življenje pogledali v novi luči. Zavedali se boste svoje moči. Spoznali boste, da lahko svobodno sami določate  pomen vsemu, kar vam življenje prinese. Razumeli boste, zakaj se spremeni vse, če spremenite pogled na vse. Poznali boste delovanje  svobodne volje. Zvedeli boste,  kako uspeti in biti zadovoljen s sabo. Dobili boste temeljno znanje, na katerem počivajo tako učenja starodavnih civilizacij in učiteljev kot pristopi sodobnih metod osebne in duhovne rasti.

Odkrili boste formulo za srečo.

Na osebni posvet se lahko prijavite tu.

Kako novo razumevanje življenja uporabiti v konkretnih situacijah?


Vendar zgolj znanje ne bo zadoščalo za spremembe, ki jih želite. Novo razumevanje življenja boste morali  prenesti v svoj vsakdan; morali ga boste živeti. Na začetku verjetno ne bo lahko. Ni enostavno biti pozitiven in slediti novemu pogledu na življenje, ko se zdi, da vam življenje ni naklonjeno in so okoliščine daleč od tistega, kar želite. Takrat je najbolj nevarno, da zdrsnete nazaj v star način življenja.

Zato vam ponujam pomoč s programom IzaQ Osebni.
IzaQ Osebni vam ponujam kot zanesljivo pomoč in podporo v času, ko boste poskusili zaživeti v skladu z novim razumevanjem življenja. Zasnovan je tako, da je uporaben za katerokoli področje življenja.


V metodi IzaQ Osebni sem združila tisto, kar preverjeno deluje: različne pristope za različne ljudi.


Preden sem razvila metodo IzaQ, sem spoznala in preizkusila številne druge metode in tehnike samopomoči. Dale so mi dragocene izkušnje, na podlagi katerih sem lahko oblikovala program IzaQ in v eni metodi upoštevala vse pristope, ki so preverjeno učinkoviti.

Več o različnih pristopih lahko preberete tu.Metoda, ki je koristila vašemu sosedu, ne bo nujno pomagala tudi vam!


Več o tem, zakaj določena metoda za ene deluje, za druge pa ne, lahko preberete tu.Decor Art: Saksofonist


Tisti, ki so si doslej z metodo IzaQ že pomagali, so nad njo navdušeni.

Pomagajte si tudi vi. Prijavite se na svetovanje.


Kdaj bo metoda IzaQ za vas najbolj učinkovita?


Osnovni program, IzaQ Splošni, lahko naročite kot samostojno, 90-minutno svetovanje.

Priporočam pa vam, da ga naročite v paketu Dvojček, skupaj z 90-minutnim Jyotish svetovanjem.
S tem boste v treh urah dobili najboljšo možno kombinacijo: analizo vašega dosedanje življenske poti, ki vam bo pomagala, da boste razumeli svojo preteklost in sprejeli sedanjost; ob tem pa
tudi znanje, ki ga potrebujete, da boste v bodoče imeli nadzor nad svojim življenjem.

Nadaljevalni program, IzaQ Osebni, lahko naročite kot samostojno, 90-minutno srečanje. Izkušnje pa so pokazale, da je koristno imeti strokovno pomoč vsaj toliko časa, da novo znanje postane navada. Zato priporočam paket petih ali desetih srečanj po 90 minut.

Ne odlašajte, prijavite se.Decor Art: Cvetje v vazi 16Metoda IzaQ tudi za vaše zaposleneMetoda IzaQ daje s programom IzaQ Poslovni odlične rezultate tudi na poslovnem področju. IzaQ Poslovni je primeren tako za vodstveno strukturo kot za ostale zaposlene v podjetju. Razvili smo pristop, ki udeležencem pomaga, da znajo premagati svoje strahove, zaupajo vase in v svoje sposobnosti,  imajo nadzor nad svojim življenjem in se počutijo dobro.

Zadovoljni in samozavestni ljudje so tudi na delovnem mestu vedno med najbolj učinkovitimi. Zato se splača investirati v osebno zadovoljstvo sodelavcev in zaposlenih.


Nezadovoljstvo pri zaposlenih skoraj vedno izvira iz prepričanja, da so za njihove neuspehe krive zunanje okoliščine. Najpogostejši razlog nezadovoljstva sta občutek nemoči in prepričanje, da sta osebna sreča in uspeh odvisna od drugih. Ko gre za službo, ljudje pogosto verjamejo, da so za njihove slabe občutke krivi nadrejeni, sodelavci, podrejeni, poslovni partnerji, krivični plačni sistemi, razmere na trgu, zakonodaja ali politika. Ker nič od tega ne morejo spremeniti, kot bi želeli, postane  to vzrok stalnega nezadovoljstva, ki razjeda pripadnost podjetju, zmanjšuje storilnost ter neizogibno vodi v konflikte.


Kje je torej rešitev?


Rešitev je v prvi vrsti v spremembi odnosa, ki ga imajo zaposleni do sebe.

Vaši zaposleni morajo spoznati, da niso žrtve zunanjih okoliščin, tudi takrat ne, ko gre za njihovo zaposlitev in delovno mesto. Ko bodo razumeli, da sami, pa čeprav največkrat nezavedno, v največji meri ustvarjajo izkušnje, s katerimi se soočajo, potem bodo znali drugače pogledati nase in na vlogo, ki jo imajo v vašem podjetju. Spoznali bodo, da je njihov osebni občutek uspeha odvisen od njih in ne od  nadrejenih ali drugih razmer v podjetju . Naučili se bodo, kako so ne glede na okoliščine lahko uspešni. Odpadli bodo razlogi za občutke ogroženosti in potrebo po nasprotovanju, s čimer so se doslej, pogosto nezavedno, branili. Na svojem delovnem mestu bodo našli nove priložnosti zase, s tem pa bo tudi njihova zavzetost za poslovne rezultate podjetja neprimerno večja.


Da bi vaši zaposleni lahko spremenili svoj odnos do sebe, potrebujejo novo razumevanje in znanje o življenju.

Tega jim lahko zagotovite s programom IzaQ Poslovni v obliki delavnic ali motivacijskih predavanj.

Kaj je značilno za najboljše

 

Ugotovitve projekta Zlata nit (Objavljeno v Reviji Podjetnik, maj 2009) so pokazale, da je za najboljše slovenske delodajalce značilno:

 • da si predvsem prizadevajo za ustvarjanje delovnega okolja, ki zaposlenim omogoča samoaktualizacijo;
 • da skrbijo za občutek uspeha in zadovoljstva zaposlenih;
 • da se osebno  zavzemajo za razvoj zaposlenih in
 • da imajo posluh za druga področja življenja zaposlenih.

Bodite tudi vi  eden od njih. Poskrbite za zadovoljstvo zaposlenih. S tem boste razbremenili sebe in hkrati storili največ za uspešnost podjetja.


Podrobnejši način izvedbe in cena sta stvar medsebojnega dogovora. Prosimo vas, da nas kontaktirate na External link opens in new tab or windowmateja.kunc@ izaq.si ali pokličete na GSM 051/422-444, Mateja Kunc, motivacijska trenerka in menedžerka.

 

S programom IzaQ Poslovni bomo dvignili samozadovoljstvo vaših zaposlenih. To pa je  najzanesljivejši ključ do povečanja poslovnega uspeha podjetja.